NEDLIN

Elsloo

‘Slimste wasserij van Europa!’ wordt gerealiseerd vlak nabij het hoofdkantoor van Dirix. Het project wordt gerealiseerd conform het BREEAM Outstanding internationale standaard. Dirix Elsloo draagt hier aan bij door haar diensten te verlenen op gebied van grond, riool- en straatwerk.

DE KOUMEN

Hoensbroek

Aan het industrieterrein De Koumen te Hoensbroek-Heerlen is Dirix Sloopwerken gestart met het slopen van een voormalig bedrijfspand. Na totaalsloop zal het vrijkomende puin op locatie gebroken worden tot gecertificeerd granulaat en vervolgens verwerkt in de nieuwe situatie als funderingsmateriaal.

 

CENTRUM

Gulpen - Wittem

Fase twee is eind november 2020 van start gegaan. Het gaat hier om het centrumplan fase 2. Dirix Elsloo is hier werkzaam met diverse machines voor het rioolwerk. Daarnaast zijn onze vrachtwagens beschikbaar voor het leveren van bouwmaterialen en het afvoeren van afvalstoffen

Op DIRIX kun je bouwen

Of het nu gaat om sloopwerken, transport, grondverzet, bestratingen, recycling of transport: Dirix kan iedere opdracht aan. Duurzaam slopen is daarbij voor ons de leidraad.