Dirix Elsloo

Houtafval container huren in Limburg

Zoek je een gemakkelijke en betrouwbare manier om van je houtafval af te komen in Limburg? Bij Dirix Elsloo vind je de perfecte oplossing. Het huren van een houtafval container is eenvoudig, snel, en transparant. Met onze rechttoe rechtaan benadering zorgen we ervoor dat je houtafval efficiënt wordt afgevoerd, en dankzij onze persoonlijke touch weet je zeker dat je op de juiste plek bent.

Onze houtafval containers

Voor elk project, groot of klein, bieden wij de juiste container. Onze houtafval containers zijn beschikbaar in diverse afmetingen om aan jouw specifieke behoeften te voldoen. Kies uit de volgende opties:

1m3 BIG BAG HOUTAFVAL

Ongeveer 12 kruiwagens (á 85 liter)

HOUTAFVAL 3M³

Ongeveer 36 kruiwagens (á 85 liter)

HOUTAFVAL 6M³

Ongeveer 72 kruiwagens (á 85 liter)

HOUTAFVAL 9M³

Ongeveer 118 kruiwagens (á 85 liter)

HOUTAFVAL 10M³​

Ongeveer 118 kruiwagens (á 85 liter)

Niet zeker welke maat container je nodig hebt? Ons team staat klaar om je te adviseren en de beste oplossing te bieden.

Hout afvoeren en recyclen

In onze houtafval containers mag al het hout-gerelateerde afval. Van sloophout en pallets tot geschilderd hout en vloerdelen; wij zorgen ervoor dat je hout op een verantwoorde wijze wordt afgevoerd. Let op: verbrand hout, verrot hout, en snoeiafval horen niet thuis in de houtafval container. We streven ernaar het houtafval zoveel mogelijk te recyclen.

Wat mag erin?

Toegestaan in de houtafval container:
 
 • Board-, spaan- en vezelplaat
 • Deuren
 • Geperst of geplastificeerd hout
 • Geschilderd hout
 • Kozijnen
 • Pallets
 • Sponningen
 • Wat mag er niet in?

Niet toegestaan in de houtafval container:

 • Autobanden (inleveren bij milieustraat)
 • Bomen (hiervoor een aparte container of bigbag bestellen)
 • Gewolmaniseerd, geïmpregneerd hout (aparte container/bigbag nodig)
 • Glas
 • Matrassen (inleveren bij milieustraat)
 • Snoeiafval, stronken, takken (aparte container/bigbag nodig)

Dirix: ‘n begrip in Limburg sinds 1923

Dirix Elsloo staat al meer dan een eeuw bekend als een betrouwbare partner voor iedereen in Limburg. We waarderen direct contact en een persoonlijke benadering. Geen omwegen bij ons, maar duidelijke en snelle service.

Houtafval container huren in Limburg? Wij staan voor je klaar.

Kies voor de ervaring en service van Dirix Elsloo. Waar in Limburg je ook woont, wij bieden de beste oplossing voor het afvoeren van je houtafval. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontdek waarom we al bijna honderd jaar een vertrouwd adres zijn. Jouw project verdient de beste zorg, en wij zijn er om die te bieden.

Veelgestelde vragen over het huren van een houtafval container in Limburg

Hoe kan ik een houtafval container huren bij Dirix Elsloo?
Het is heel eenvoudig! Neem contact met ons op via telefoon, e-mail, of vul het contactformulier op onze website in. Geef ons de details van je project en we helpen je de juiste containermaat te kiezen.

Welk soort houtafval mag ik in de container gooien?
Je kunt allerlei hout-gerelateerd afval in de container gooien, zoals sloophout, pallets, geschilderd hout, en vloerdelen. Echter, verbrand hout, verrot hout, en snoeiafval zijn niet toegestaan.

Wat gebeurt er met het houtafval nadat het is opgehaald?
We streven ernaar om het houtafval zoveel mogelijk te recyclen. Dit betekent dat het hout wordt verwerkt tot een product dat hergebruikt kan worden, bijvoorbeeld in de vorm van nieuwe houtproducten of als basis voor wegenbouw.

Kan ik een houtafval container op de openbare weg plaatsen?
Dit kan afhangen van lokale regelgeving en in sommige gevallen is een vergunning vereist. We adviseren je om dit van tevoren te controleren bij je gemeente. Wij kunnen je hierbij adviseren en ondersteunen.

Welke afmetingen houtafval containers bieden jullie aan?
We bieden een scala aan afmetingen aan, van bigbags tot containers van 10 m³. Afhankelijk van de hoeveelheid houtafval kies je de maat die het beste past bij je behoeften.

Wat mag er niet in een houtafval container?
Enkele voorbeelden van niet-toegestane materialen zijn autobanden, bomen, gewolmaniseerd en geïmpregneerd hout, glas, matrassen, snoeiafval, stronken en takken. Voor deze materialen dien je een aparte container of bigbag te bestellen.

Hoe snel kunnen jullie een houtafval container leveren in Limburg?
In de meeste gevallen kunnen we de volgende werkdag al leveren, afhankelijk van de beschikbaarheid en je locatie. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Wat zijn de kosten voor het huren van een houtafval container?
De kosten variëren afhankelijk van de containergrootte en de huurperiode. Voor een specifieke prijsopgave kun je het beste direct contact met ons opnemen.

Hoe lang mag ik de houtafval container houden?
De standaard huurperiode is 2 weken. Heb je de container langer nodig? Laat het ons weten, en we vinden een passende oplossing.

Leveren jullie ook houtafval containers buiten Limburg?
Onze primaire servicegebied is Limburg, maar afhankelijk van je project kunnen we mogelijk ook buiten deze regio leveren. Het is het beste om contact met ons op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je nog meer vragen? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij Dirix Elsloo helpen we je graag verder met je houtafval in Limburg. Jouw project, groot of klein, verdient de beste zorg.