Tuin & Bouw

Diensten

Benieuwd naar onze producten bij tuin en bouw? Bekijk ze nsel!

Lopende projecten

Gardenz Geleen

Hier realiseren wij met
drie van de twaalf ploegen de bestrating van het vernieuwde winkelboulevard Gardenz te Geleen. Het straatwerk bestaat uit de voorbereiding.. 

20200908_104551

Heistraat Kerkrade

Dit voormalige bedrijfspand wordt gesloopt met eveneens als onderdeel, het saneren van de bodem en het verwijderen van asbesthoudende materialen; de constructie van het pand..

Reconstructie

In dit project wordt optimaal gebruik gemaakt van bijna al onze diensten, grondverzet op GPS, transport van bouwmaterialen en afvalstoffen en stratenmakers. Vanwege de..

Werken bij Dirix?

Diverse diensten betekent ook diverse functies die ingevuld kunnen worden. Interesse in de openstaande vacatures en de doorgroei mogelijkheden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Wordt partner

Gebruik maken van onze diensten op maat of wellicht een vrijblijvende prijslijst? Kom een keer langs op kantoor voor een kennismakingsgesprek of neem contact met ons op voor ons vrijblijvend aanbod.

Zelf aan de slag?

Zowel particulieren als zakelijke klanten kunnen bij Dirix Elsloo BV voor alle beschikbare diensten een vrijblijvende offerte opvragen. Wij zijn u al bijna 100 jaar graag van dienst!

Dirix Elsloo B.V.
Business Park Stein 230,
6181 MB, Stein

T. +31 (0)46 437 62 62
F. +31 (0)46 437 07 87
E. info@dirix.nl