Bestratings- & decoratiematerialen

Kom langs en laat u betoveren in onze nieuwe showtuin aan de Mauritsweg 3 te Elsloo. Onze medewerkers staan klaar om u van een deskundig advies te voorzien.


Onze collectie bestaat uit de volgende merken:


Waarom Marlux?
Sta even stil. Stap uw tuin in. En kijk om u heen. Past uw terras bij uw thuis? Creëert de patio dat thuisgevoel dat u voor ogen had? Ademen de perkjes en paadjes de juiste sfeer uit? Marlux geeft u de absolute vrijheid om uw tuin en terras de uitstraling te geven die u wilt. Speel met materialen en vormen, creëer een extra woonplek waar leven en beleven centraal staan. Ongetwijfeld vindt u in onze uitgebreide collectie buitentegels, klinkers en randafwerkingen de bestrating op maat voor uw tuindromen.

Marlux catalogus
 

Waarom Xtirio?
Xtirio is een bijzonder innovatieve collectie van Marlux. Ze omvat eigentijdse buitentegels die ontwikkeld worden in samenwerking met onze tuinarchitecten en -designers om perfect in te spelen op de heersende tuintrends. De tegels die we aanbieden, helpen je met een trendy groot formaat, natuurlijke afwerking en kleurkeuze op weg bij de realisatie van actuele tuinstijlen. Laat je inspireren.

Xtirio catalogus

 

Waarom MBI-stenen?
MBI heeft al meer dan 65 jaar plezier in het ontwikkelen, produceren en verkopen van stenen voor uw tuin. Inmiddels heeft MBI honderden verschillende kwalitatief hoogwaardige tuintegels en aanverwante producten in ons assortiment. Ook werken ze dagelijks aan nieuwe ontwikkelingen om uw tuinplezier nog verder te vergroten. Daarbij staan duurzaamheid en kwaliteit voorop. Want wie stenen van MBI in zijn tuin legt, kan jarenlang vooruit.

Waarom Excluton?
Excluton, producent van betonnen bestratingsproducten, levert een assortiment voor tuininrichting en inrichting van openbare ruimtes. Producten van beton of natuursteen, klassiek of modern, strak of grillig, voordelig of zeer exclusief en altijd eigentijds. Excluton biedt een hoogwaardig kwaliteitsproduct.

Exlcuton catalogus
 

Waarom Stonebase?
Exclusive natural stone en garden light products. Onder deze term bieden we een uitgebreid assortiment natuursteen, straatbaksteen en tuinverlichting. Of u nu voor een moderne of authentieke sfeer kiest, voor binnen of voor buiten....Voor het creëren van de mooiste binnen- en buitenbestratingen kiest u de kwalitatief hoogwaardige producten van Stone base.

Stonebase catalogus


Kom voor onze gehele collectie kijken in onze showtuin en laat u adviseren door een van onze vakkundige medewerkers. U kunt ook contact opnemen met een van ons via telefoonnummer +31 (0)46 437 62 62 of info@dirix.nl.


Showtuin Dirix Elsloo
Mauritsweg 3
6181 AA Elsloo
Tel.: 046 437 62 62
E-mail: info@dirix.nl

OPENINGSTIJDEN

Dirix Tuin & Bouw:

Maandag t/m vrijdag van 7:00-17:30 uur
Zaterdag van 8:00-12:00 uur

Dirix Elsloo BV - Business Park Stein 230, 6181 MB Elsloo - Dirix Tuin & Bouw - Mauritsweg 3, 6181 AA Elsloo - T. +31 (0)46 437 62 62 - F. +31 (0)46 437 07 87 - E. info@dirix.nl